Gezond afvallen eetschema gezocht wat ook echt helpt? Neem dan eens een kijkje op de website van Rachelhulshof.nl. Hier heb je niet alleen een perfect patroon. Ook kun jij hier voldoende tips en informatie vinden wat je ermee kan helpen. Het belangrijkste is om er goed op te letten met wat je eet. Zo kun je gerust eens in de aantal weken een frietje eten. Echter dien je er dan wel rekening mee te houden dat dit niet op continu basis gebeurt. Zelf vind ik het erg belangrijk om geregeld gezond te eten. Met name het feit dat ik maar al te graag een aantal kilo’s wil kwijtraken. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om alle snoep en dergelijke te verbannen en mij alleen nog te richten op gezond eten.

Terecht gekomen bij Rachel

Echter merkte ik dat het eten mij nogal zwaar ligt. Ik vergat geregeld te eten en daar baalde ik van. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een afvallen eetschema welke gezond is. Al snel werd het voor mij duidelijk dat Rachel mij hierin erg goed kan helpen.