DAMPHUIS_LOGO

Mijn e liquid was bijna op en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een webshop van een bedrijf die dit aanbiedt.  Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Damphuis mij het meeste aan. 

e-liquid

Zeer veel bedrijven die e liquids aanbieden

Toen ik op het internet op zoek ging naar bedrijf die e liquids aanbiedt kreeg ik zeer veel. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Damphuis mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website van dit bedrijf is namelijk erg veel informatie te vinden voor zowel de producten die het bedrijf aanbiedt als over het bedrijf zelf. Ook heeft het bedrijf en erg hoog klant gemiddelde. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. 

Een zeer groot aanbod aan e sigaretten en e liquids 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had. Nadat ik een aantal smaakjes met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop Het bedrijf hanteert namelijk ook zeer voordelige prijzen voor de producten die zij aanbieden.