Het lijkt er op dat de dames ieder jaar weer meer keuze hebben op het gebied van schoenen. En toch is dat niet altijd zo. Er zijn vaak wel weer een paar nieuwe trends die worden opgepikt, ook door de Nederlanders. Dit is zowel voor mannen als vrouwen zo. Zo zie je zelfs dat Chelsea boots, die eigenlijk populair waren onder vrouwen, ineens werden gedragen door mannen. En vervolgens is er een nieuwe markt aangeboord. Maar wat voor soort schoenen zijn er? We vertellen je er meer over.

Enkellaarzen

De enkellaarsjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Zo zie je vaak dat dames toch wel een paar soorten laarzen in huis hebben. Variërend van hoge laarzen tot aan enkellaarsjes. Zo geeft ieder merk er weer een eigen draai aan. Denk hierbij aan contouren maar ook materialen die gebruikt worden. Daarnaast is comfort voor laarzen ook wel erg belangrijk. De laatste jaren zien we dat cowboylaarzen, als enkellaarsjes, steeds populairder worden.

Sneakers

Sneakers heb je ook in verschillende merken, kleuren en varianten. Je ziet dat de jongere dames kiezen voor populaire merken als Nike en Adidas maar dat de volwassenere dames kiezen voor sneakers van grote Nederlandse merken als Sendra: https://www.deroosschoenen.nl/dames/merken/sendra/

We zien dus dat de merken, waar je het niet zo snel van verwacht, kiezen voor het uitbrengen van sneakers omdat deze markt onuitputtelijk lijkt. En daarom zien we dus ook steeds meer sneakers in omloop.

Boots

Boots zien we ook in steeds meer varianten voorkomen. Van warme winterboots tot aan echte bikerboots. Zo zien we dat dames die wat stoerder zijn, of zich stoerder kleden, kiezen voor de bikerboots. En de dames die op zoek zijn naar warme voeten kiezen voor de heerlijke boots met een lekkere warme vacht binnen in. Wat je ook kiest. Kies wat je zelf het prettigst vind lopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *