verkoop assurantie

Zoek jij een bedrijf die jou kan helpen bij het verkopen van assurantie portefeuilles? Of wil jij zelf juist een assurantieportefeuille kopen? In dit geval ben je bij Confidentia aan het juiste adres. We hebben in ons bedrijf alle kennis en ervaring in het verkopen van assurantieportefeuilles. Wil je hier nog meer over weten kijk dan op onze website, of neem contact met ons op.

Assurantie verkopen dit moet je weten

Heb jij een assurantieportefeuille of -bedrijf en wil je deze verkopen? Dan zijn wij er voor jou. We hebben een groot netwerk van aspirante koper die jouw portefeuille willen kopen. Zo zorgen wij ervoor dat jij een goede prijs krijgt voor je portefeuille. Wij gaan analyseren en inventariseren wat er verkocht mag worden en bepalen de vraagprijs. We zorgen dat alles compleet is en zorgen dat het naar de koper kan overgaan.

verkoop assurantie

Meer weten over assurantie

We zorgen ervoor dat ons grote bestand met kopers weet van wat jij vraagt voor je portefeuille. Wij onderhandelen voor jou en zorgen dat jij de juiste prijs krijgt. Wij verkopen per jaar zo’n 40 verschillende assurantie portefeuilles. We staan ook voor jou klaar om jouw portefeuille te verkopen.