Ik heb een personal training Gouda ingeschakeld. De zomer is voorbij en de nodige kilo’s hebben mijn heupen weer gevonden. Tijd voor een sportieve uitstraling. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan sporten in de hoop dat ik deze kilo’s snel verliezen zal. Mijn zoektocht heb ik op het internet voortgezet in de hoop dat ik het snel kon vinden.

Tijdens mijn zoektocht was ik verbaasd met hoeveel bedrijven een training aanbieden. Met name in de kosten verschilde het nogal. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op de website van Marike Life te kijken. Een training van een vrouw krijgen is wel zo prettig. Dan weet ik zeker dat ik de juiste training ga krijgen.

Goede personal training Gouda gevonden

Aangezien je het niet van tevoren weet hoe dat iemand les geeft heb ik ervoor gekozen om een proefles te volgen. Tijdens deze proefles werd ik allereerst erg welkom geheten en mocht ik mijzelf omkleden. Een training van een op een blijft erg goed. Zo weet je zeker dat de training ook echt gericht is op het behalen van je doel.