De dierentuin is voor jong een oud een hartstikke leuk uitje. Wat is er leuker dan met je kinderen of kleinkinderen een dagje dierentuin te doen. Ze raken er nooit uitgekeken en er is ook altijd wel weer iets anders te zien. Vervolgens een lekker frietje eten en met een ijsje afsluiten in de speeltuin. Je zult ze er erg blij mee maken, succes gegarandeerd. Een dagje dierentuin is echter niet goedkoop. Zeker als je met je hele gezin gaat, lopen de kosten al snel op. Maar dit kan ook anders. Hoe, dat vertellen we je in deze blog.

Een dagje dierentuin met korting

Heb je een wat kleinere beurs, dan is een dagje dierentuin best een uitgave. Maar wist je dat er mogelijkheden zijn om met korting naar de dierentuin te gaan? Deze kortingen zijn aanzienlijk en kunnen zelfs oplopen tot 100%. Wij hebben drie leuke dierentuinen voor jou op een rijtje gezet.

Burgers Zoo

Burgers Zoo in Arnhem is een fantastisch dierenpark. Je kunt hier met gemak een hele dag doorbrengen. Je kunt hier allerlei verschillende werelden ontdekken. Zo heb je de Bush, waar je op zoek kunt naar de verschillende dieren die er leven. Je kunt er ook door de overdekte woestijn wandelen. Je loopt dan tussen enorme cactussen terwijl je bijvoorbeeld de gieren en bobcats kunt aanschouwen. Wat je ook zeker niet mag missen, is de Ocean. In dit megagrote aquarium zwemmen een groot aantal vissoorten waaronder haaien. Harstikke gaaf om te zien natuurlijk.

Benieuwd welke korting je voor Burgers Zoo kunt verkrijgen?

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands in Rhenen is bij veel mensen geliefd. Je kunt hier onder andere de Reuzenpanda’s bewonderen in het bijzondere Pandasia. Dit de speciaal gebouwde leefruimte voor deze dieren. Wat ook geweldig leuk is, is het berenbos. Hierbij kun je op een veilige manier door een bos wandelen waar de door Ouwehands opgevangen beren leven. Wat dacht je verder van het spannende Gorilla Adventure? Hierbij maak je tijdens een spannend avontuur kennis met de verschillende Gorilla’s die in Ouwehands leven. Klauteren en klimmen kunnen kinderen in Raavotapia. De ouders kunnen dan bijkomen onder het genot van een hapje en drankje. Ga naar shopadvies.nl als je wilt weten met welke korting je dit leuke dierenpark kunt bezoeken.

Safaripark Beekse Bergen

Een heel andere manier om de dierenwereld te bewonderen, maar daardoor zeker niet minder leuk, is het maken van een safaritocht. Dit kan in Safaripark Beekse Bergen bij Hilvarenbeek. Dieren die hier onder andere leven zijn giraffen, gnoes, gorilla’s en leeuwen. Het leuke hieraan is dat je de dieren in een natuurlijke omgeving ziet. Je kunt op verschillende manieren door het park. Zo kan je in de park-bus stappen of met je eigen auto door het park rijden. Ook kun je te voet en met de boot. Je kunt Safaripark Beekse Bergen met korting goed combineren met Speelland Beekse Bergen. Klik hier om te zien met welke korting dit mogelijk is.

Zoals je hebt kunnen zien, is een dagje dierentuin een ideaal uitje met kinderen. Als je goed kijkt, hoeft het ook niet de hoofdprijs te kosten. Wel zo fijn toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *