De komende tijd hebben veel horeca gelegenheden weer te maken met strenge Corona maatregelen. Om het virus in te dammen heeft het kabinet besloten dat horeca gelegenheden slechts een beperkt aantal klanten tegelijk binnen mag hebben. Ook sluiten horeca gelegenheden eerder. Daarnaast heeft een groot deel van de bevolking angst voor Corona waardoor het uitgaansleven even helemaal op zijn gat ligt vanwege het virus. Dit alles zorgt er voor dat men meer thuis eet en het thuis eten in het nieuwe normaal vorm krijgt. Wij hebben een aantal veel gekozen manieren van thuis eten op een rijtje gezet.

Hello Fresh

Steeds vaker kiezen mensen voor een eet box van bijvoorbeeld de albert heijn of Hello Fresh. Het concept is dat de aanbieder van de doos wekelijks of maandelijks een aantal recepten voorlegt. De gebruiker van de doos kan kiezen hoeveel gerechten hij wilt bestellen en welke recepten hij lekker vindt. De aanbieder van de doos levert aan het begin van de week de ingrediënten waarmee de gebruiker van de doos voor een week kan koken. Dit scheelt de gebruiker van de doos wekelijks een bezoek aan het winkelcentrum.

Thuisbezorgd

Even geen zin om zelf te koken? Via thuisbezorgd heb je de mogelijkheid te kiezen uit vele eet gelegenheden bij jou in de buurt. Makkelijk en snel!

Oud en vertrouwd zelf koken

Ook het oude vertrouwde zelf koken en om 7 uur met het bord op schoot voor de tv is weer helemaal in. Omdat men vaker thuis werkt en hierdoor reistijd bespaard neemt men eens flink de tijd om in de keuken een koningsmaaltijdje klaar te maken. Vanwege de digitalisering van tegenwoordig zijn etenswaren of kruiden eenvoudig en snel online te bestellen. Veel mensen kopen hun kruiden bijvoorbeeld voor een scherpe prijs en smaak via https://www.dekruidenbaron.nl/ .