Een aantal dagen geleden ben ik samen met mijn ouders vanaf Schiphol naar Dubai gevlogen. We gingen in Dubai op zoek naar vergoeding vertraging Schiphol omdat onze vlucht op Schiphol 4 uur vertraging had opgelopen omdat er iets mis was met het vliegtuig.

Veel websites met elkaar vergeleken

Toen we op het internet op zoek gingen naar vergoeding vertraging Schiphol kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hulp bieden met het verkrijgen van een vergoeding.  Nadat we een aantal websites met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Ze beiden onder andere een 98% succes rate aan waardoor je zo goed als altijd een vergoeding krijgt van een ingediende claim.


Een erg hoge vergoeding gekregen

Na het lezen van de informatie die op de website stond vermeld besloten we om contact met het bedrijf op te zoeken. Het bedrijf is 24/7 bereikbaar wat erg prettig was. Ze hielden ons erg goed op de hoogste van de momentele stand van zaken. We hebben binnen een aantal dagen een erg hoge vergoeding gekregen. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund.