Domotica wordt steeds populairder. De kunst van het toevoegen van slimme elementen om het wonen in jouw huis of appartement nog aangenamer te worden wordt steeds beter te betalen en bovendien gemakkelijker om te gebruiken. Daarom kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om dit zo veel mogelijk in hun woning of appartement te verwerken. Hierdoor zijn er ook veel merken bijgekomen de laatste tijd, waardoor je misschien niet meer weet welke nu écht goed zijn. Daarom vindt je hieronder drie voorbeelden van merken die altijd een schot in de roos vormen!

Busch Jaeger

Met het schakelmateriaal van Busch Jaeger weet je zeker dat jouw lichtknoppen en stopcontacten er pico bello uit zien, deze optimaal geschikt zijn voor domotica toepassingen en bovendien ontzettend lang meegaan. Wat wil je nog meer van je schakelmateriaal!

Philips Hue

De nummer één op het gebied van domotica verlichting is en blijft toch zeker Philips Hue. Dat komt omdat de kwaliteit in combinatie met de vele verschillende mogelijkheden en het gebruiksgemak nog niet geëvenaard is door een ander merk, hoewel sommigen ook hard aan de weg timmeren blijft Philips Hue een hele geschikte keuze.

Homey

Voor wie een goed geïntegreerd systeem voor domotica wil toepassen is Homey een zogenaamd no-brainer. Deze heeft zijn waarde immers allang bewezen en vormt dus voor vrijwel iedere wens een geschikte oplossing. Wanneer je verschillende domotica systemen en apparaten wil koppelen, dan doe je dat het beste met Homey.

Domotica in jouw woning verwerken

Je hoeft natuurlijk niet meteen al deze verschillende dingen en merken te gaan toepassen in jouw woning. Begin klein en probeer dingen uit voordat je een nieuwe uitbreiding kiest, dan kun je er geleidelijk aan wennen en haal je er zoveel mogelijk plezier uit. We wensen je alvast veel plezier van jouw domotica oplossingen!