GA NAAR DE WEBSITE VAN CLARITY CLEANING

Ik ben sinds een aantal jaar al de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Een goede vriendin van mij is sinds een aantal weken pas de eigenaresse van haar eigen bedrijf. Zij wilde de ramen van haar pand graag mooi schoonhouden. Ik zei tegen haar ga naar de website van Clarity Cleaning voor een goede glazenwasser.

Een kijkje op de website van Clarity Cleaning

naar de website

Toen zij naar de website van Clarity Cleaning ging kwam ze terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. De informatie die er op de website te vinden is vond zij erg aantrekkelijk. Daarom besloot ze ook om contact met het bedrijf op te nemen.

Een gesprek met Clarity Cleaning

Tijdens het gesprek heeft zij erg vriendelijk te woord gestaan en alles werd haar uitgebreid uitgelegd. De tarieven voor die het bedrijf hanteert voor het schoonmaken van haar ramen vond zij ook erg aantrekkelijk. Daarom besloot ze ook om de ramen van haar pand schoon te laten maken door Clarity Cleaning. Dit heeft het bedrijf nu een aantal keer gedaan en zij is erg tevreden met het resultaat.

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *