Feminised wietzaden kopen

Feminised wietzaden kopen in plaats van reguliere zaden

Ik wilde graag voor het eerst zelf wiet gaan kweken voor eigen gebruik. Een ervaren vriend van me kreeg daar lucht van en riep meteen: “Dan moet je Feminised wietzaden kopen!” Ik had dus geen idee waarin deze zaden verschilde van gewone zaden. Het blijkt dat deze vrouwelijke wietzaden door speciale behandeling ook mannelijke bloemen aan kan maken. Hierdoor gaat de bestuiving vanzelf en hoef je je daar dus geen zorgen meer om te maken. Ideaal als je, zoals ik, geen andere plantjes in de buurt hebt staan.

Feminised wietzaden kopen

 Feminised wietzaden kopen

Maar ja, waar koop je dan goede zaden? Ik heb op internet rondgekeken, maar door het grote aanbod zag ik door het bos de bomen niet meer. Uiteindelijk maar een adresje gevraagd aan die maat van me, die raadde deze website aan. Ik moet zeggen: Mijn probeerkweekje binnen ziet er al heel goed uit. Buiten wil ik er ook nog een paar, maar die ga ik pas zaaien als het buiten weer wat zachter is. Ik denk dat het een paar mooie, sterke planten worden.

Feminised wietzaden kopen