Geef je binnenkort een borrel of feest en ben je nog op zoek naar de kers op de taart? Een huwelijk, verjaardagfeest of bedrijfsuitje is pas helemaal compleet wanneer er – naast gezellige en leuke mensen, lekkere hapjes en drankjes ook entertainment is. Ben je op zoek naar entertainment in de vorm van een pianist, dan kun je bij het boekingsbureau Evenses zeker de entertainment vinden waar je naar op zoek bent. 

Pianisten in alle soorten en maten 

Ze hebben verschillende soorten pianisten in de aanbieding. Wil je juist een klassieke pianist, als achtergrond muziek, geschikt voor een borrel of de wat chiquere feestjes.  Ben je meer op zoek naar zowel achtergrondmuziek als een sfeermaker, dan kun je het beste kiezen voor een jazz- of poppianist.  

Avond op z’n kop 

Wanneer je op zoek bent naar echte, feestelijke entertainment, dan is de pianist-entertainer dé persoon die je moet hebben. Hij maakt niet alleen leuke muziek, hij zorgt er ook voor dat het hele feest op zijn kop staat. Hiermee is je feest helemaal compleet en ben je verzekerd van een super avond.  

Professionaliteit 

Wanneer je een pianist via Evenses inhuurt, zorgt de pianist voor een piano naar keuze, variërend van een digitale piano, een normale piano of een vleugel. Alles is mogelijk en je kan er van uit gaan dat de pianisten professioneel zijn en dat het optreden tot in de puntjes verzorgd zal zijn.