Help! Je dak lekt en je hebt geen idee hoe dit nu echt moet gaan oplossen. Je bent namelijk geen dakdekker. Wie schakel je hier nu voor nu? Je broer, zwager of vader? Vaak kunnen klusjes door bekenden niet op een juiste manier opgelost worden. Veel mensen denken dat ze weten wat ze doen maar weten uiteindelijk niet het fijne van het vak als dakdekker. Logisch ook, ze hebben hier immers niet de ervaring voor. Wie dan wel? Een dakdekker natuurlijk! We gaan je haarfijn uitleggen wat je wel en niet moet doen bij een lekkage aan je dak.

De dont’s

Lekker laten drup, drup, druppelen: Dit is een van de grootste fouten die je kan maken in je hele leven! Het mislopen van de grote liefde is minder erg laten we het zo maar noemen. Bij een dak lekkage is het belangrijk dat je direct actie onderneemt. Water kan een enorme schade achterlaten in je muren en plafond waar je jaren last van kan hebben. Wellicht zelfs blijvende schade. Daarom is het cruciaal om direct stappen te ondernemen.

Een stabiele hand: Je kent ze wel, die Willems met een shakende hand. Ik maak je dak wel eventjes! Nou, niet dus! Je hebt iemand nodig met stabiele handen die weet wat hij doet. Pas op voor die vrienden diensten.

De do’s

Kies voor kwaliteit: We raden je altijd, echt altijd, aan om iemand te kiezen met de ervaring die nodig is om jouw dak te repareren. Hoe kom je hier nu achter? Bekijk de referenties op de website en trek daar je conclusies uit!

Kwaliteit kost geld: Goedkoop is duurkoop. Ik denk dat we hiermee wel genoeg hebben gezegd.

Kies ene dakdekker in de buurt

Heb je direct iemand nodig? Bel dan de dakdekker om de hoek. Is deze niet beschikbaar kies dan voor de dakdekker in Delft en je zit gegarandeerd goed.