Ik heb een verzekeringsbedrijf met veertig medewerkers. Ik was op zoek naar een bedrijf die mij kon verzekeren dat zij datalekken voorkomen in mijn bedrijf. Er vindt bij ons veel mailverkeer plaats en er worden nogal wat bestanden uitgewisseld. Om eerlijk te zijn lag ik daar best veel wakker van, bang dat het een keer mis zou gaan met hackers die het op ons gemunt zouden hebben. Toen ik met SmartLockr ging werken kreeg ik al direct een veel rustiger gevoel. Goed bedrijf met goede producten. Voor ons betekende dit dat eigenlijk ongemerkt alles wordt bewaakt en we nu niet meer bang hoeven te zijn voor datalekken. Dat geeft een heel veilig gevoel. Je leest veel rare dingen tegenwoordig over gestolen data en afgetapt dataverkeer. Ik zou er niet aan moeten denken dat alle gegevens van onze klanten op straat komt te liggen. Vreselijk. Nu heb ik eindelijk die rust gevonden.

Dik tevreden

Prima bedrijf SmartLockr. Het is een professioneel bedrijf maar gelijktijdig ook een persoonlijk bedrijf die weet hoe het werkt bij bedrijven. Dat werkt prima samen zo. Dik tevreden. Ik kan weer rustig slapen.