Onlangs is er iemand uit mijn omgeving gestorven. Deze persoon stond niet zo heel dicht bij mij, maar blijkbaar stond ik wel in zijn testament. Toch wist ik niet goed of ik deze erfenis zou moeten aanvaarden of ik dit beter niet kon doen. Dit was het grote nadeel dat deze persoon niet zo dicht bij mij stond: ik wist niet veel over deze persoon. Zo wist ik niet of ik geld zou erven of eerder schulden. Daarom was ik op zoek naar erfenis advies. Hiervoor was ik op zoek naar een goede notaris en zo kwam ik bij deze notaris terecht.

Mijn ervaring met deze notaris

Eigenlijk kan ik zeer kort zijn: mijn ervaring met deze notaris was zeer positief en voor herhaling vatbaar. Ik kreeg immers de antwoorden op de vragen die ik nodig had. Bovendien was deze persoon zeer eerlijk, zeer open, maar bleef deze persoon toch ook zeer vriendelijk. Ik weet nu eindelijk ook meer over de erfenis. Ik kan nu eindelijk verder en dit zonder hoge schatten te moeten betalen hiervoor. Ben je zelf ook op zoek naar erfenis advies? Dan raad ik je graag deze notaris aan.